Vara primului PC

O nouă campanie promoțională ? Da, dar pe lăngă reduceri de prețuri îți mai oferim ceva: suport în alegerea componentelor pentru PC-ul tău. Cum facem asta ? Pentru că nouă ne plac lucrurile fâcute temeinic am apelat la mai multe metode:

  • Am pregătit materiale video cu recomandări în alegerea pieselor potrivite.
  • Echipa de specialiști PC Garage iți stă la dispoziție. Tot ce ai de făcut este să inițiezi dialogul și recomandările lor te vor ajuta să alegi ce este mai bun.
  • Comunitatea mygarage,ro poate evalua componentele pe care le-ai selectat și iți va da sfaturi dacă alegerea ta poate fi imbunătățită. Adaugă produsele in coș, creează un wishlist și listează-l pe forum.

Dacă te-ai decis la configurație, mai sunt doar 2 pași: asamblarea și plata. Iți punem la dispoziție o gama extinsă de servicii de asamblare, alege ce consideri că este potrivit pentru tine. Referitor la plată, dacă nu ai toată suma necesară nu este grav, poți apela la creditul Superutil, oferit de BRD Finance.

Dacă mai ai întrebări, poți apela la unul din consultanții noștri. Dacă nu te-am convins că e momentul potrivit pentru un PC nou, spune-ne ce te reține ?

Lasă un răspuns