Surprize pentru copiii orfani. Rezultate Rabla pentru PC-uri 2011

Suntem foarte bucurosi sa va povestim astazi despre rezultatele programului Rabla 2, prin care va propuneam un upgrade al sistemelor si al laptopurilor si o donatie intre 1 si 10 lei in sprijinul celor mai putin norocosi. Am facut la inceputul verii un apel umanitar si ne-a bucurat si mai ales motivat faptul ca ecourile acestuia s-au auzit, iar reactiile pozitive nu au intarziat sa apara.

Sistemele aduse de voi au fost testate cu multa grija de catre colegii nostri, iar la final am putut sa oferim micutilor 26 de sisteme functionale cu sistem de operare alaturi de mousi si tastaturi cu destinatia: centrele de plasament Pinocchio si Sf. Maria din Bucuresti precum si Complexul de Servicii Comunitare Bucium şi Complexul de Servicii Comunitare Venianim Costache din Iasi.

In acelasi timp, v-am incurajat pe fiecare dintre voi sa donati o suma modica la fiecare comanda efectuata. Rezultatul? Contributiile voastre au ajuns la suma de 1.000 de euro, iar noi ne-am tinut promisiunea initiala si am dublat suma. Astfel, 2.000 de euro au fost directionati catre Organizatia Salvati Copii Romania prin tiparirea a 1.800 de carti de colorat „Jester si Printesa Margareta” si 2 laptopuri care vor fi folosite pentru demonstratiile voluntarilor Salvati Copiii in cadrul activitatilor de informare din scoli desfasurate in programul Sigur.Info.

Dupa ce ne-am asigurat ca toate lucrurile sunt puse la punct, ieri am pornit usor emotionati spre primul loc unde am livrat sistemele: centrul de plasament Sf. Maria din Bucuresti. Venirea noastra era anuntata asa ca ne asteptau nerabdatori, primirea facuta fiind foarte calduroasa. Dornici sa dea o mana de ajutor, ne-au condus in camerele unde aveau sa fie amplasate calculatoarele. Au asteptat cuminti instalarea dupa care s-au pus pe treaba, ne-au aratat jocurile si melodiile preferate, s-au organizat concursuri a fost o bucurie generala.

Ne-am imprietenit, am facut poze, ne-am jucat intr-un cuvant ne-am incarcat bateriile. Fericirea de pe chipul lor a fost dovada clara ca am reusit sa aducem o raza de lumina in viata lor. La final am stiut ca ne-am indeplinit misiunea, ne-au rasplatit cu imbratisari si au reusit sa ne smulga promisiunea ca ii vom mai vizita.

Acesti micuti merita toate eforturile noastre!

Va multumim tuturor celor care ati pus umarul la aceasta campanie, stiam ca avem clienti pe masura si ne-ati intarit convingerea inca o data.

E important sa nu uitam sa fim oameni!

10 comentarii la “Surprize pentru copiii orfani. Rezultate Rabla pentru PC-uri 2011”

  1. Ray spune:

    Felicitari pentru ceea ce ati facut ! ^^

  2. […] PC Garage pentru cei 2000 de euro strânși pentru Salvați Copiii 🙂 Share var btn_style = '44×63'; var article_id = […]

  3. […] Daca mai multe companii din Romania ar avea astfel de intiative poate ca alta ar fi tara. Detalii, aici. « Concurs de idei de afaceri si cursuri open la School for Startups Lasa un […]

  4. Jessu spune:

    Ce fericiti erau.. 🙂

  5. Mihai Ghebrea spune:

    Felicitari. Ne bucuram ca ati continuat campania RABLA pt PC-uri, initiata anul trecut. Noi am fost deschizatorul de drum al acestei campanii si beneficiarii acesteia. Multumim inca odata PC Garage. Multumim clientilor PC Garage pentru incredere si sprijin. Sper sa continuati astfel de campanii si sper ca exemplul vostru sa fie preluat si de alte mari companii. Cu bucurie si sinceritate MIHAI GHEBREA, presedinte Asociatia Orfanilor din Casele de Copii ( http://www.aocc.vl.ro)

  6. DeZaXaT spune:

    Putini bani dati de catre clienti … foarte putini … se pare ca e greu sa renunti la 10 lei in ziua de astazi …

  7. IDB spune:

    Daca mai faceti anul asta dati-mi un mesaj pe mail. Poate v-ar prinde bine niste maine dibace la asamblare/reparare. Am reparat/asamblat zeci de calculatoare/laptopuri la viata mea si sunt sigur ca v-as fi mai mult de ajutor decat sa va stau in cale 😉 Felicitari si la cat mai multe!

Lasă un răspuns