Diablo III: Reaper of Souls- anuntat oficial pentru 2014

Untitled-1
Blizzard a anuntat primul expansion pentru Diablo III intitulat Reaper of Souls. Pe langa o continuare a povestii din Diablo 3, jocul va include un nou ACT, o noua clasa – Crusader – noi arme si armuri, si noi creaturi de infruntat. Odata cu acest add-on limita de dezvoltarea a personajului urca la nivelul 70.

Actiunea va avea loc in Westmarch, taramul misterios plin de secrete intunecate iar povestea va fi concentrata in jurul lui Malthael, un inger al mortii care detine in posesia sa un obiect foarte puternic.

Blizzard nu a anuntat inca o data exacta de lansare insa ne-a lasat sa ne delectam cu un cinematic. Noi suntem nerabdatori sa aflam atat data de lansare cat si configuratiile pe care se va putea juca noul Reaper of Souls.

2 comentarii la “Diablo III: Reaper of Souls- anuntat oficial pentru 2014”

  1. Malli Karim spune:

    Abia astept, D3 in sine a fost prost gandit ( insa tot am 700+ ore pe el ), insa noul designer se pare ca intelege mai bine in ce directie trebuie sa mearga jocul.Sa speram ca RoS va fi ptr D3 ce LoD a fost pentru D2.

    A da si Haters gonna Hate ( ca se stie ca sunt hateri care vor sa se simta bine si mai destepti ca noi astia cu iq-ul mai scazut carora ne place jocul ).

  2. feelme spune:

    Referitor la „Haters gonna hate” pentru ca noua ne place jocul … jocul il am din noaptea lansarii, 700 de ore inseamna nimic, am peste si jocul nu l-am mai jucat din noiembrie … Acest joc nu poa’ sa placa decat „farmerilor”. Nu este un joc pt gameri inraiti, este un joc pentru farmeri si atat.

    Spor

Lasă un răspuns