Dupa Black Friday la PC Garage urmeaza Cyber Monday

 

Pentru PC Garage, Black Friday a reprezentat o noua ocazie de a-si surprinde clientii cu noi oferte la numeroase produse: Televizoare; Tablete; Aparate Foto; Smartphone; Componente PC. Am inceput in forta cu Black Week, in fiecare zi avand promotii la produse de interes general. Practic, ne-am antrenat clientii pentru ziua cea mare. Vineri, 23 Noiembrie am dat startul mult asteptatei zile de Black Friday.

Am inregistrat de 20 de ori mai multe comenzi fata de o zi obisnuita, in valoare de peste 1 milion de Euro.  Oferta a fost compusa din 4 promotii care s-au activat din 6 in 6 ore, acestea acoperind toate categoriile importante din site-ul nostru. Avand in vedere numarul mare de comenzi intrate, PC Garage a extins programul de lucru, sambata lucrand la foc continuu pentru a onora cat mai multe comenzi, iar in cursul zilei de astazi urmand a fi procesate toate solicitarile cu livrare in urmatoarele 48 de ore.

Va multumim tuturor pentru comenzile efectuate si ne cerem scuze pentru erorile ce au aparut pe parcursul zilei de Black Friday.
Celor care au platit online si carora nu le pot fi finalizate comenzile, li se vor debloca banii in cel mai scurt timp. In plus, tututor celor care au inregistrat comenzi pentru produse al caror stoc s-a dovedit a fi insuficient, drept compensare li s-a oferit un voucher valoric de 50 RON.

Pentru ca vrem sa continuam in acelasi ritm, cel al reducerilor, astazi, de Cyber Monday, facem o surpriza celor care nu au avut reducere exact la produsul dorit. PC Garage ofera 5% reducere la toate produsele din site, folosind in cosul de cumparaturi codul CYBERPC5.

Ne intampinam clientii cu o gama variata de produse, suntem siguri ca doritorii vor gasi ceea ce cauta printre cele peste 30.000 de produse.

 

Lasă un răspuns