Cum iti cureti PlayStation-ul?

Dupa ce am stabilit cum sta treaba cu praful depus pe componente si curatenia de primavara in PC-uri sau laptopuri, a venit si randul consolelor pentru gaming. Fie ca vorbim de un Xbox sau un PS4, se aplica acelasi principiu: in interiorul carcasei se afla unul sau mai multe ventilatoare, pe care se va depune praful mai mult ca sigur. 

Daca nici consola ta nu mai e ca la inceput si a inceput faca zgomote ciudate din cand in cand, cel mai probabil are nevoie de o curatare. Noi am avut la indemana 2 console pentru acest experiment: PS4 si PS4 Pro. De ce nu si Xbox sau PS5? Pentru ca Xbox nu avem, iar PS5 este un model mult prea nou, care cel mai probabil inca este in garantie. Ceea ce urmeaza sa facem anuleaza garantia consolei, asa ca nu iti recomandam aceasta metoda daca ai cumparat-o recent. 

Ce ustensile iti trebuie pentru curatarea consolei?

1. Un set de surubelnite (cruce, drepte si torx-uri). 

2. Betisoare de urechi. 

3. O carpa din microfibra. 

4. O solutie de curatare. 

Ce am gasit in interiorul consolelor? Desigur, mult praf. Tot procesul de curatare pas cu pas este in clipul de mai jos. Bonus, avem si un mic tutorial despre schimbarea unitatii de stocare pe PlayStation 4 Pro. 

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns