Intr-o sambata am plecat in teambuilding… la Sambata de Sus

Pentru ca uneori asa ii sta bine omului muncitor, sa se mai si distreze ne-am adunat cu mic cu mare in doua autocare si am plecat la munte. Sambata de Sus a fost destinatia unde aveam sa ne distram, sa ne cunoastem mai bine si unde urma sa legam prietenii frumoase dincolo de relatia profesionala.

Drumul a fost lung dar frumos, peisaje superbe, opriri pentru poze…. adevarul e ca vremea era cat se poate de placuta, fara sa ne dea de banuit ce avea sa urmeze…

Dupa mai bine de 4 ore am ajuns la Sambata de Sus, localitate situata la poalele Muntilor Fagaras, unde ne-am si cazat la o pensiune.

Pentru ca ne-am dorit ca in teambuilding sa ne distram la maxim, au venit cu noi prietenii de la Academia de Paintball care ne-au ajutat sa incingem un joc pe cinste. Cum doar ce ne faceam echipele pentru paintball, a inceput sa ninga… dar o ninsoare din aceea de care vezi o singura data in viata. Fulgi imensi cat palma se coborau din cer, de parca s-ar fi grabit sa isi ia ultima revansa inainte de primavara… si totusi este luna mai!

Cu echipele facute, strategii puse la punct baietii si fetele care nu s-au lasat mai prejos, au tulit-o in padure unde au incins un joc pe cinste. Pe ninsoarea asta abia abia ii mai vedeai pe cate unul iesind dezorientat si plin de vopsea, replicile fiind priceless „auch” „esti mort, iesi” „ti-am zis ca ti-o platesc”…

Pentru ca era musai sa profite si de zapada aceasta, cativa colegi s-au bagat la o bataie cu bulgari… la fel de frumoasa ca in copilarie, ar fi zis unii. Altii au plecat intr-o scurta plimbare la Manastirea Brancoveanu.

Dupa o „bataie” sanatoasa (cu vopsea sau cu zapada), nu putea decat sa urmeze o distractie sanatoasa… muzica, dans, karaoke si multa multa voie buna pana tarziu in noapte!

…si cum o imagine face cat 1000 de cuvinte, va lasam sa va delectati cu o selectie a celor mai importante momente din teambuildingul nostru!

5 comentarii la “Intr-o sambata am plecat in teambuilding… la Sambata de Sus”

  1. Cosmin spune:

    Superb articolul, tot asa 🙂

  2. aditzu' spune:

    Aceasta e echipa din spatele Garajului ?

  3. ionut666 spune:

    Vad ca aveti niste fete dragute prin staff. Bravo voua!

  4. Sergiu spune:

    Ma bucur nespus de mult sa vad ca v-ati simtit bine la noi in zona, va mai asteptam 😉

Lasă un răspuns