PC Garage & Logitech la Comic Con

20130330-DSC_7673
Cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de benzi desenate, jocuri video sau animatie a avut loc pentru prima data in Romania in zilele de 30 si 31 Martie la Bucuresti in incinta Palatului Copiilor. Evenimentul si-a propus sa adune tineri din toata tara la un eveniment dedicat lor plin de concursuri de gaming, de costume dar si proiectii video si sesiuni speciale de meet & greet cu personajele preferate din lumea animatiei sau din serialele lor favorite. Cel mai interesant ni s-a parut concursul de costume „Cosplay” unde participantilor li s-a cerut sa interpreteze o mica sceneta in timp ce purtau un costum al unui personaj din benzile desenate favorite.

O alta parte importanta a evenimentului au fost competitiile de joocuri video pentru PC dar si Console organizate cu suportul ESL, castigatorii respectivelor concursuri avend parte de castiguri substantiale. East European Comic Con 2013 a fost impartita in trei principale zone –
• Japan Wing – zona dedicata pasionatilor de cultura japoneza
• Comics & more – zona dedicata benzilor desenate
• Gaming area – zona dedicata gamerilor, competitiilor si a celor mai recente aparitii din lumea jocurilor pentru console si PC-uri
De asemenea au existat zone dedicate comercializarii posterelor, figurinelor si a altor produse care pot fi colectionate de catre iubitorii genului. Pentru voi PC Garage TV a surprins atmosfera de la fata locului si a luat un scurt interviu lui Ovidiu Patrascu, campion national, european si international la FIFA.


Speram sa ne revedem cu bine si la anul la acelasi eveniment intr-o locatie ceva mai spatioasa, cu mai multi participanti.

Un comentariu la “PC Garage & Logitech la Comic Con”

  1. zondron spune:

    Va rog sa folositi alta metoda pentru vizualizarea pozelor. Dau click pe poza si o arata un pic mai mare, dau din nou click pe poza, o arata mare dar nu pot sa dau next.

Lasă un răspuns